Ilir Hoxha

Biografia dhe shkrimi


001 – Prishtina

002 – Lasa, Tibeti

003 – Muri kinez

004 – Çarshia e vjetër, Prishtinë

005 – Kulla e Begut, Gjakovë

006 – Aja Sofija, Stamboll

007 – Kisha e Graçanicës, Prishtinë

008 – Çarshija e vjetër, Prishtinë

009 – Kisha e Deçanit

010 – Qendra, Prishtinë

011 – Xhamia e qytetit, Prishtinë

012 – Kisha e Shën Pjetërit, Vatikan

013 – Akropolisi, Athinë

014 – Akropolisi, Athinë

015 – Kisha e Graçanicës, Prishtinë

016 – Muri kinez

017 – Prishtina

018 – Taxh Mahalla, Indi

019 – Sahat kulla, Prishtinë

020 – Kisha e Graçanicës, Prishtinë

021 – Kisha e Shën Nout, Prishtinë

022 – Çarshia e vjetër, Prishtinë

023 – Prishtina

024 – Shadërvani, Prizren

025 – Muzeu u Kosovës, Prishtinë

026 – Biblioteka Universitare, Prishtinë

027 – Unioni, Prishtinë

028 – Prishtina

029 – Big Ben, Londër

030 – Big Ben, Londër

031 – Sfinga, Egjypt

032 – Mitrovica, Kosovë

033

034

035

036

037

038

039

040

041

042

043

044

045

046

047

048

049

050

051

052

053

054

055

056

057

058

059

060

061

062

063

064

065